Aanmelden en afspraken

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met nummer 053 4347716 of via onderstaande knop naar het afsprakenformulier.

De tijd tot intake (aanmeldwachttijd) is 13 weken, afhankelijk van de hulpvraag.
Er is geen behandelingswachttijd (behandeling kan aansluitend starten). De beschikbaarheid kan afhankelijk zijn van uw verzekeraar: lees meer

 

UPDATE 31-08-2021

Er is een aanmeldstop tot eind december 2021. Omdat er nog geen zicht is op het aantal nieuwe cliënten dat aangenomen kan worden in 2022, kunnen we u daar op dit moment geen uitsluitsel over geven. 

Zodra hier meer over bekend is, volgt er een nieuwe update. 

 

 

Afspraak Maken   

Psychotherapie MBT

MBT staat voor Mentalisation Based Treatment. Mentalisation wil zeggen dat wordt gekeken naar uw eigen gedrag en dat van anderen en dat u dit kunt begrijpen en verklaren vanuit gevoelens, behoeften, gedachten en motivatie die hierachter liggen. Het vermogen om te mentaliseren kan bij mensen met bijvoorbeeld een borderline persoonlijkheidsstoornis, zodanig zijn dat bij stress of spanning het vermogen afneemt.

De Mentalisation Based Treatment is er op gebaseerd om het mentaliserend vermogen te versterken. Samen met de therapeut wordt gekeken naar uw gedrag en uw omgeving en in te zoomen op momenten wanneer u wordt overspoelt door emoties. Het uiteindelijke doel is om desctructief gedrag achter u te laten.