Aanmelden en afspraken

Wilt u zich als nieuwe cliënt aanmelden bij onze praktijk, dan kan dat uitsluitend via onderstaande knop naar het afsprakenformulier. Het is helaas niet mogelijk om u telefonisch aan te melden. Vult u het formulier zo compleet mogelijk in, met vermelding van telefoonnummer.  Zonder verwijsbrief van uw huisarts voor de S-ggz is het niet mogelijk om u aan te melden.

 

De tijd tot intake (aanmeldwachttijd) is gemiddeld 20 weken, afhankelijk van de hulpvraag.
De beschikbaarheid kan afhankelijk zijn van uw verzekeraar: lees meer

 

 

SEPTEMBER 2023 

OP DIT MOMENT IS ER GEEN MOGELIJKHEID MEER OM IN 2023 NIEUWE CLIËNTEN AAN TE NEMEN. 

 

 

 

 

Afspraak Maken   

Psychotherapie MBT

MBT staat voor Mentalisation Based Treatment. Mentalisation wil zeggen dat wordt gekeken naar uw eigen gedrag en dat van anderen en dat u dit kunt begrijpen en verklaren vanuit gevoelens, behoeften, gedachten en motivatie die hierachter liggen. Het vermogen om te mentaliseren kan bij mensen met bijvoorbeeld een borderline persoonlijkheidsstoornis, zodanig zijn dat bij stress of spanning het vermogen afneemt.

De Mentalisation Based Treatment is er op gebaseerd om het mentaliserend vermogen te versterken. Samen met de therapeut wordt gekeken naar uw gedrag en uw omgeving en in te zoomen op momenten wanneer u wordt overspoelt door emoties. Het uiteindelijke doel is om desctructief gedrag achter u te laten.