Aanmelden en afspraken

Wilt u zich als nieuwe cliënt aanmelden bij onze praktijk, dan kan dat uitsluitend via onderstaande knop naar het afsprakenformulier. Het is helaas niet mogelijk om u telefonisch aan te melden. Vult u het formulier zo compleet mogelijk in, met vermelding van telefoonnummer.  Zonder verwijsbrief van uw huisarts voor de S-ggz is het niet mogelijk om u aan te melden.

 

De tijd tot intake (aanmeldwachttijd) is gemiddeld 20 weken, afhankelijk van de hulpvraag.
De beschikbaarheid kan afhankelijk zijn van uw verzekeraar: lees meer

 

 

SEPTEMBER 2023 

OP DIT MOMENT IS ER GEEN MOGELIJKHEID MEER OM IN 2023 NIEUWE CLIËNTEN AAN TE NEMEN. 

 

 

 

 

Afspraak Maken   

Kosten en belangrijke informatie

 

Wat kost een behandeling bij Cohesie Twente?

Psychotherapie valt onder gespecialiseerde ggz (S-GGZ) en wordt vanuit de basisverzekering vergoed. Zodra u van uw huisarts een verwijsbrief ontvangt voor psychotherapeutische hulpverlening wordt gestart met de intake en de behandeling. De declaratie van uw behandeling wordt door ons na één jaar (of eerder, aan het eind van de behandeling) rechtstreeks ingediend bij uw zorgverzekeraar. Blijkt dat een vervolgbehandeling nodig is, dan bespreken we dat met u en zetten we de behandeling voort.

Uw zorgverzekeraar brengt het eigen risico wel bij u in rekening. Indien u hier vragen over hebt, adviseren wij u contact op te nemen met uw eigen zorgverzekeraar.

No-show: Afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, kunnen rechtstreeks bij u in rekening gebracht worden (€ 75,00 per 45 minuten directe tijd). Dit wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

De vergoeding voor de overige zorgproducten die niet vanuit de basisverzekering worden vergoed (OZP), worden berekend volgens de tarieven van de NZA die jaarlijks worden vastgesteld.

Privacy

Uw privacy is gewaarborgd bij Cohesie Twente. Uitsluitend met uw schriftelijke toestemming verstrekken wij informatie aan externe organisaties. U ontvangt een kopie van de informatie die wij verstrekken.

Verwijzing

Om een intake te kunnen verrichten, hebben wij een verwijsbrief nodig van uw huisarts met daarin een vermelding dat uw huisarts van oordeel is dat u voor gespecialiseerde geestelijk gezondheidszorg in aanmerking komt.

 

Bij ons aangesloten zorgverzekeraars