Aanmelden en afspraken

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met nummer 053 4347716 of via onderstaande knop naar het afsprakenformulier.

De tijd tot intake (aanmeldwachttijd) is 13 weken, afhankelijk van de hulpvraag.
Er is geen behandelingswachttijd (behandeling kan aansluitend starten). De beschikbaarheid kan afhankelijk zijn van uw verzekeraar: lees meer

 

WACHTTIJD  -  JANUARI 2023

- Wachttijd tot intake 6-8 weken

- Wachttijd intake tot behandeling 6 weken 

 

Zonder verwijsbrief van uw huisarts voor de S-ggz is het niet mogelijk om een afspraak te maken.

 

Afspraak Maken   

Kosten en belangrijke informatie

 

Wat kost een behandeling bij Cohesie Twente?

Psychotherapie valt onder gespecialiseerde ggz (S-GGZ) en wordt vanuit de basisverzekering vergoed. Zodra u van uw huisarts een verwijsbrief ontvangt voor psychotherapeutische hulpverlening wordt gestart met de intake en de behandeling. De declaratie van uw behandeling wordt door ons na één jaar (of eerder, aan het eind van de behandeling) rechtstreeks ingediend bij uw zorgverzekeraar. Blijkt dat een vervolgbehandeling nodig is, dan bespreken we dat met u en zetten we de behandeling voort.

Uw zorgverzekeraar brengt het eigen risico wel bij u in rekening. Indien u hier vragen over hebt, adviseren wij u contact op te nemen met uw eigen zorgverzekeraar.

No-show: Afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, kunnen rechtstreeks bij u in rekening gebracht worden (€ 75,00 per 45 minuten directe tijd). Dit wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

De vergoeding voor de overige zorgproducten die niet vanuit de basisverzekering worden vergoed (OZP), worden berekend volgens de tarieven van de NZA die jaarlijks worden vastgesteld.

Privacy

Uw privacy is gewaarborgd bij Cohesie Twente. Uitsluitend met uw schriftelijke toestemming verstrekken wij informatie aan externe organisaties. U ontvangt een kopie van de informatie die wij verstrekken.

Verwijzing

Om een intake te kunnen verrichten, hebben wij een verwijsbrief nodig van uw huisarts met daarin een vermelding dat uw huisarts van oordeel is dat u voor gespecialiseerde geestelijk gezondheidszorg in aanmerking komt.

 

Bij ons aangesloten zorgverzekeraars