Aanmelden en afspraken

Wilt u zich als nieuwe cliënt aanmelden bij onze praktijk, dan kan dat uitsluitend via onderstaande knop naar het afsprakenformulier. Het is helaas niet mogelijk om u telefonisch aan te melden. Vult u het formulier zo compleet mogelijk in, met vermelding van telefoonnummer.  Zonder verwijsbrief van uw huisarts voor de S-ggz is het niet mogelijk om u aan te melden.

 

De tijd tot intake (aanmeldwachttijd) is gemiddeld 20 weken, afhankelijk van de hulpvraag.
De beschikbaarheid kan afhankelijk zijn van uw verzekeraar: lees meer

 

 

JULI 2024

Gezien het grote aantal aanmelding bij onze praktijk worden er naar verwachting in 2024 geen afspraken met nieuwe cliënten ingepland.  Wij verwijzen u naar uw zorgverzekeraar, zodat deze voor u op zoek kan gaan naar een zorgverlener waar u op korte(re) termijn terecht kunt. 

 

 

 

 

 

 

 

Afspraak Maken   

Psychiatrische hulp

Het hoofddoel van de psychiatrische hulp is het verlichten van psychisch lijden, dat een gevolg is van psychiatrische aandoeningen, en het vergroten van het psychisch welbevinden van de patiënt en diens omgeving.

Er zijn de afgelopen tientallen jaren een aantal belangrijke successen geboekt bij de behandeling met medicamenten van de belangrijkste ‘grote‘ psychiatrische ziekten; depressie angsten en schizofrenie.
De symptomen van deze aandoeningen kunnen tegenwoordig met vrij grote effectiviteit worden bestreden met een combinatie van individuele gesprekken en medicatie.