Aanmelden en afspraken

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met nummer 053 4347716 of via onderstaande knop naar het afsprakenformulier.

De tijd tot intake (aanmeldwachttijd) is 13 weken, afhankelijk van de hulpvraag.
Er is geen behandelingswachttijd (behandeling kan aansluitend starten). De beschikbaarheid kan afhankelijk zijn van uw verzekeraar: lees meer

 

UPDATE 31-08-2021

Er is een aanmeldstop tot eind december 2021. Omdat er nog geen zicht is op het aantal nieuwe cliënten dat aangenomen kan worden in 2022, kunnen we u daar op dit moment geen uitsluitsel over geven. 

Zodra hier meer over bekend is, volgt er een nieuwe update. 

 

 

Afspraak Maken   

Psychiatrische hulp

Het hoofddoel van de psychiatrische hulp is het verlichten van psychisch lijden, dat een gevolg is van psychiatrische aandoeningen, en het vergroten van het psychisch welbevinden van de patiënt en diens omgeving.

Er zijn de afgelopen tientallen jaren een aantal belangrijke successen geboekt bij de behandeling met medicamenten van de belangrijkste ‘grote‘ psychiatrische ziekten; depressie angsten en schizofrenie.
De symptomen van deze aandoeningen kunnen tegenwoordig met vrij grote effectiviteit worden bestreden met een combinatie van individuele gesprekken en medicatie.