Aanmelden en afspraken

Wilt u zich als nieuwe cliënt aanmelden bij onze praktijk, dan kan dat uitsluitend via onderstaande knop naar het afsprakenformulier. Het is helaas niet mogelijk om u telefonisch aan te melden. Vult u het formulier zo compleet mogelijk in, met vermelding van telefoonnummer.  Zonder verwijsbrief van uw huisarts voor de S-ggz is het niet mogelijk om u aan te melden.

 

De tijd tot intake (aanmeldwachttijd) is gemiddeld 20 weken, afhankelijk van de hulpvraag.
De beschikbaarheid kan afhankelijk zijn van uw verzekeraar: lees meer

 

 

SEPTEMBER 2023 

OP DIT MOMENT IS ER GEEN MOGELIJKHEID MEER OM IN 2023 NIEUWE CLIËNTEN AAN TE NEMEN. 

 

 

 

 

Afspraak Maken   

Drs. J. Wong Fong Sang

De heer Drs. Just Wong Fong Sang, psychotherapeut en practitioner traumahulpverlening.

Just is jarenlang werkzaam geweest bij het Ministerie van Volksgezondheid. Als tweedelijns geestelijke gezondheidszorg specialist is hij ruim 7 jaren betrokken geweestbij de hulp aan slachtoffers van de vuurwerkramp. Just is gespecialiseerd in de behandeling van mensen met persoonlijkheidsstoornissen. Daarnaast heeft hij veel ervaring in de behandeling van mensen met angst en stemming stoornissen. Ook heeft hij een grote mate van deskundigheid ontwikkeld ten behoeve van mensen die traumatische ervaringen hebben meegemaakt en hiervan ernstige klachten ervaren zoals slachtoffers van seksueel geweld, huiselijk geweld etc.

Just Wong is geregistreerd onder BIG-nummer 49056426616 en AGB-code 94005847

 

Drs. J. van den Hoed

Mevrouw Drs. Joke van den Hoed, psychiater/psychotherapeut Joke van den Hoed heeft voor haar opleiding tot psychiater/psychotherapeut een aantal jaren onderzoek verricht in Amerika. Joke heeft vele jaren bij de RIAGG& gewerkt(ambulante hulpverlening). In de afgelopen jaren heeft ze in verschillende klinieken binnen de psychiatrie en het gevangenis wezen gewerkt. Op grond van haar opleiding en ervaring behandelt ze:

  • Ernstige stemmingsproblematiek en depressies
  • Angst stoornissen o.a. Posttraumatische Stress Stoornissen
  • Ontwikkelingsstoornissen o.a. Autisme Spectrum stoornissen en A.D.H.D.
  • Persoonlijkheidsstoornissen

Vaak is bij de hierboven genoemde problematiek medicatie heel belangrijk.

Joke van den Hoed is geregistreerd onder BIG-nummer 59021548001 en AGB-code 03059779

 

De heer J. Hegeman

De heer Joop Hegeman,gezinstherapeut en gespecialiseerd in trauma hulpverlening.

Joop heeft na zijn opleiding tot gezinstherapeut gewerkt als hoofd van deeltijdbehandeling binnen de psychiatrie. Hij heeft steeds zijn functie van hoofd deeltijdbehandeling en coördinator nazorg vuurwerk ramp Enschede gecombineerd met zijn vak als hulpverlener.
In de afgelopen is 15 jaar is Joop een aantal keren voor Artsen zonder Grenzen uitgezonden naar o.a. Tadzjikistan, Kongo en Darfur. Naast uitgebreide ervaring in de psychiatrische hulpverlening heeft Joop veel ervaring op het gebied van traumahulp verlening Is in bezit van de het diploma EMDR Nivo 1 en 2

lidnummer 100574
 licentienummer 214165R
S.C.A.G